Nederlanders boeken massaal last minute vakanties

Het zomers weer slaat maar niet aan in Nederland. Helaas hebben kunnen we er zelfs niets aan veranderen. Dit is dan ook de reden dat er massaal vakanties naar zonnige bestemmingen geboekt worden. Voor de reiswereld is dit een grote opluchting vanwege de tegenvallende boekingscijfers van de vorige maanden.

De Telegraaf meldt dat de stormloop op last minute vakanties te danken is aan het wisselvallige weer en het teleurstellende Europees Kampioenschap. Verschillende reisorganisaties hebben aangegeven dat er vooral vakanties geboekt worden naar traditionele vakantielanden als Spanje, Portugal, Frankrijk en Turkije. Opvallend is dat er minder verre vakanties geboekt worden.

De ANVR meldt dat er diverse opmerkelijke trends zijn in de reisbranche. Één van de trends is dat mensen steeds later een vakantie boeken. Een andere trend is dat de tijd tussen boeken en vertrek minimaal is. Een belangrijke oorzaak van deze trends is de economische crisis.

Ben jij ook aan het denken aan een zonzekere vakantie? Je hoeft je geen zorgen te maken dat er geen last minute vakanties meer beschikbaar zijn. ZieZo Vakantiehuizen heeft op dit moment nog steeds een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen, appartementen en vakantievilla’s op zonovergoten bestemmingen. Verzeker jezelf van een zonzekere vakantie door een last minute vakantie te boeken! Het enige wat jij nog moet doen zijn de koffers pakken!

Geschreven door

Geen berichten.

Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.